Despre proiect Galerie foto Noutati/ InformatiiContact

 

Supported by:

Fără titluNorway+Grants+-+JPG

www.norwaygrants.org

 


 

Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014

Programul de finanțare RO 20 “Violența domestică și violența bazată pe deosebirea de sex”

Proiectul “Te ajutăm sa fii in siguranță – Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie Rm. Sărat”

 

 

DESPRE PROIECT

TITLUL PROIECTULUI: „Te ajutăm să fii în siguranță – centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie – Rm. Sărat”
Proiectul este finanţat prin Programul RO20 „Violență domestică și violență bazată pe deosebirea de sex” în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014”, Ministerul Justiței având calitatea de Operator de Program.
VALOAREA TOTALĂ A PROIECTULUI este de 340.002,22 euro, respectiv 1.497.709,78 lei, din care grant norvegian 85% și co-finanțare națională în proporție de 15%.
OBIECTIVUL GENERAL al proiectului „Te ajutăm să fii în siguranță – Centrul de recuperare pentru victimele violenței în familie – Rm. Sărat” îl constituie dezvoltarea serviciilor sociale existente la nivel județean pentru asigurarea intervenției specializate în cazurile de manifestare a fenomenului violenței în familie.
OBIECTIVUL SPECIFIC al proiectului constă în infiintarea în mun. Rm. Sărat a unui centru pentru recuperarea victimelor violenței în familie, cu capacitate de 12 locuri, care să asigure acestora gazduire și servicii adaptate nevoilor specifice și sensibilizarea instituțiilor, organizațiilor și cetățenilor cu privire la fenomenul violenței domestice.
BENEFICIARI DIRECȚI:
• victimele violentei domestice (femei, copii, mame cu copii) pentru care se impune separarea de aggressor
• victimele violenței domestice (femei, copii, mame cu copii) care au nevoie de consiliere, asistență juridică și psihologică, alte servicii de suport.
PERIOADA DE DERULARE a proiectului este : 28 aprilie 2015 – 31 decembrie 2016, conform Actului Aditional nr.1 pentru Contractul de Finantare nr.15/34197/2015.


Hotararea CJ Buzau privind aprobarea promovarii si implementarii de catre DGASPC Buzau a proiectului: click aici

Hotarare CJ Buzau pentru reorganizarea Complexului de servicii comunitare din structura DGASPC Buzau: click aici

Pentru mai multe detalii referitoare la granturile norvegiene, vă rugăm să vizitati www.norwaygrants.org